Life coaching

Wanneer je het gevoel hebt dat je vastloopt en er zelf niet uit geraakt kan je bij Compimento terecht voor life coaching. Je hebt misschien al dingen geprobeerd maar je blijft in hetzelfde cirkeltje draaien. Heel herkenbaar, ook voor mij. Gaandeweg heb ik richting weten te geven aan mijn leven en vielen de puzzelstukjes op hun plaats. Ik help jou graag om ook je vragen te verwoorden, inzicht te krijgen in je leven en zo je eigen antwoorden te vinden. En dit wellicht sneller dan wanneer je zoals ik zou rondploeteren en het allemaal zelf zou moeten ontdekken.

Dus wat is life coaching? Heb je bepaalde doelen voor ogen maar weet je niet goed hoe je deze kan bereiken? Dan kan een coachingstraject je op weg helpen. Ook wanneer je iets anders wil op professioneel of persoonlijk vlak maar niet precies weet wat, kan coaching je helpen.

Dit kan gaan over: het vergroten van je zelfvertrouwen, grenzen leren stellen, veerkracht verhogen, bewustwording van wie je bent, wat je kan en wat je wil, verminderen van belemmerende opvattingen en gedachten, het behalen van een persoonlijk doel, omgaan met hoogsensitiviteit, omgaan met perfectionisme, omgaan met stress, je leven terug oppikken na een burn-out,…

Neem contact op